активирање

activation

Македонско-англиски речник. 2013.

Look at other dictionaries:

  • галванофарадизација — (Галвани, Фарадеј) мед. истовремено активирање на некој мускул со галванска и со Фарадеева, односно индукциска струја …   Macedonian dictionary

  • макро — 1. (фр. maquereau) подведувач, сводник пропаднат човек што живее на сметка на жени со лесен морал сопственик на јавна куќа. 2. (анг. macro) комп. команда дефинирана и именувана од корисникот што содржи множество команди запишани како засебен фајл …   Macedonian dictionary

Share the article and excerpts

Direct link
Do a right-click on the link above
and select “Copy Link”

We are using cookies for the best presentation of our site. Continuing to use this site, you agree with this.